Nieuws van het front. Bij de controle vanochtend zag het er in principe allemaal goed uit. Het kussentje dat de scheur dicht moet drukken doet zijn werk alleen de vraag is of het genoeg druk gaf om de scheur af te dichten. De lasers vorige week lijken goed te zijn máár een paar (behoorlijk wat) extra lasertjes kon geen kwaad om garantie tot aan de deur te geven.

Direct op de laserlijst maar wel even de tijd doden in de stad.

Blijkbaar een tijdje niet op oude binnenweg geweest want er zit nu een tent die ‘sla’ heet. Vroeger kon je er bier, verdovende middelen en een klap voor je muil krijgen maar nu dus een restaurant dat sla heet. Tijden veranderen.

Enfin, de lasers gingen dit keer zonder verdoving mijn oog in. Vorige keer moest de dokter meer moeite doen omdat die gasbel van Slochteren in de weg zat. Maar dit keer deden ze wederom best pijn. Na het laseren ging ik bijna k.o.

Een koud washandje, wat water en even zitten gaven me de nodige tellen rust in de ring voor de volgende ronde. En die ronde staat voor volgende week. Conclusie : hoopvol, maar we zijn er nog niet. En nu weer rusten.

Door Jeroen

Jouw reactie hier!