Jaja, ik weet het. Ik heb deze site een beetje laten versloffen. Er valt ook weinig te melden over de afgelopen weken. Maar vandaag maakte ik zowaar weer wat mee 😉 Ik moest namelijk naar het oogziekenhuis voor controle. Zes weken terug werd er een gaatje in mijn iris geschoten om zo de oogdruk te verlagen.

Met de metro naar de stad en uiteraard zijn ze aan het bouwen, overal zijn ze aan het bouwen. Hier de Waalse kerk uit 1923 met op de achtergrond de in aanbouw zijnde baantoren.

Daar zijn we weer.

Die houdt een oogje in het zeil.

En na een boel getuur via dit als een martelwerktuig-uitziende apparaat was de eindconclusie dat de oogdruk goed was en dat ik een leesbril nodig ga hebben. De man excuseerde zich voor dit bericht, bang als hij was mij met mijn ouderdom te confronteren, maar mijn antwoord dat ik in de Middeleeuwen waarschijnlijk al dood zou zijn als 48-jarige plaatste alles weer in perspectief.

Terug naar de metro. 

Ook al een tijdje. Dit kunstwerk hangt er al sinds 1990.

Going underground.

Door Jeroen

Jouw reactie hier!