Manchester City – Feyenoord

In de voorbereiding van het seizoen 2003-2004 was Feyenoord uitgenodigd om op een toernooi in Denemarken een oefenwedstrijd tegen Manchester City te komen spelen.

Via internet waren we in contact gekomen met een aantal mensen die een bus gehuurd hadden die ons op een donderdagavond naar Aarhus zou brengen.

Aarhus (Den.), 25 juli 2003. Oefenwedstrijd Manchester City-Feyenoord 2-1

Na een busrit van 12 uur kwamen we aan in het Deense Aarhus. Onderweg file want er was een legervoertuig omgevallen op de Autobahn.

Bij aankomst gelijk het veld op in het stadion. We werden wel gelijk weggestuurd want het gras moest mooi blijven voor de wedstrijd die avond.

Er was nog wel tijd voor een potje kogelstoten.

Niet veel later kwam Manchester City trainen. De grijze man met zonnebril is legende Kevin Keegan die uiterst vriendelijk was en informeerde wat voor speler Bosvelt eigenlijk is.

Training van Manchester City

Terwijl City traint neemt Sandra het veld in beslag.

Toerist.

Ierse pubs zijn net als Chinese restaurants. Je ziet ze namelijk overal. Het was er aardig toeven in de zon. Alleen was de drank redelijk prijzig.

Aankomst selectie van Feyenoord bij het stadion.

Song is populair.

Er waren toch een paar honderd Feyenoorders aanwezig.

Sandra praat wat bij met de afdeling boxtel.

Ondanks een goal van Lazovic verliest Feyenoord met 2-1.

Na afloop werden we bedankt door de spelers voor onze steun. Op naar de bus en de lange rit naar huis.

2 gedachte over “Manchester City – Feyenoord”
  1. Tijdens mijn reis in Denemarken heb ik 13 stadions bezocht, waaronder deze. Dit was de enige waar ik op de grasmat kon. Vriendelijk onthaal daar en een erg leuke stad. Ik mocht zelfs een penalty nemen op dat veld ; de doelman deed om me te plezieren niet echt zijn best maar desondanks slaagde ik er in te missen. Bal recht tegen de lat aan. Toch een leuke herinnering om op dat veld te staan, best een indrukwekkend stadion.

Jouw reactie hier!