Er staan een boel andere zaken op de planning de komende maanden maar het is tijd om daar even over heen te kijken voor een tripje naar het beloofde voetballand. Wat ik begreep van de vaste reisgenoten dat de boot naar Hull wel erg goed bevallen is. Entertainment aan boord in de vorm van drank, muziek en een quiz.

Eigenlijk zou het paasweekend goed voldoen qua trip. Mijn verjaardag valt erin en het is een mogelijkheid om een combi te doen. Nadeel ervan is wel dat veel wedstrijden op vrijdagavond al gespeeld worden en ik zwem nou niet bepaald in vrije dagen. Een ander nadeel is dat we dan wel weer erg lang van huis zijn zonder Bastiaan en daar heb ik even geen zin in.

Blundell Park

Aangezien ik er weer een dagtrip van wil maken zijn de mogelijkheden beperkt. En dus heb ik gezocht naar een weekend dat zowel Hull City thuisspeelt als ook Grimsby Town (op zaterdag 10 maart 2012). In het KC stadium zijn wij al geweest maar op Blundell Park nog niet.

Waarom persé een weekend als beide clubs thuisspelen? Dan hebben de mensen die mee willen wat te kiezen. Wil je voetbal zien op een wat hoger niveau dan kun je die dag in Hull blijven, wil je oude meuk zien in The Conference dan ga je met ons mee in de taxi richting Cleethorpes/Grimsby.

Het KC-stadium toen wij er laatst waren, klik op de foto voor het verslag.

Uiteindelijk zien we elkaar weer op de boot. Heb je interesse? Laat het even hier achter in de comments. Als er wat meer duidelijk is qua prijsstelling dan laat ik het direct weten. Met meer dan 10 man wordt het goedkoper dus hoe meer zielen hoe meer korting vreugd. De vorige keer lag de prijs van de boot rond de 60 euro p.p. retour met twee overnachtigingen. Het is allemaal nog wat prematuur dus neem nog geen vrij maar als het je leuk lijkt dan hoor ik dat graag.

Door Jeroen

17 gedachte over “Voorjaarstripje?”

Jouw reactie hier!