De volgers op Facebook zien ze geregeld langskomen. Foto’s op maandag met daarop de voorbereidingen van een lekkere curry. Vandaag kostte me het wat meer moeite. Sandra loopt al anderhalve week te kwakkelen en ook Bastiaan is de laatste dagen flink aan het hoesten.

O.a. citroengras, sjalotten, gember, knoflook, chili’s en een flinke lepel currypoeder vermalen tot een currypasta (zie hieronder)

Dit keer een curry met kip, aardappels en bloemkool.

Ik had gehoopt dat een pittige curry alle bacillen wel zouden doden maar vooralsnog voel ook ik me met de minuut beroerder worden. En dat terwijl het toch een topzondag was.

Sinds exact een jaar wist Feyenoord eindelijk weer eens een uitwedstrijd te winnen. Op de tv zagen we bij de goal van Luc flink wat bekenden in beeld komen die wel zin hadden in de combi-bus naar het Friese haagje. Ik kruip onder de wol, als je ook versgemaakte curry bij ons wil komen eten dan weet je wanneer je langs moet komen 😉

Door Jeroen

9 gedachte over “Maandag currydag”
 1. kijk nu wel even uit met al die rondvliegende bacillen….trouwens heerlijk zo`n gevoel op maandag dat wij ook eens een keer 3 hele punten gestolen hebben.Dat alles dankszij onze Interluc

 2. Ja die bekende gezichten heb ik ook gezien. Maar volgens mij keken ze wel erg moeilijk….ze werden een beetje platgedrukt geloof ik.

 3. Even een kleine correctie.
  Er was geen sprake van een bus-combi.
  We moesten met een zogenaamde auto-combi.
  Op een parkeerplaats 40 kilometer voor Heerenveen je kaart omwisselen en dan met z’n allen parkeren bij het stadion.
  Wat mij betreft dus lang niet zo erg als een bus-combi.

  Hup Feyenoord.

 4. Ja, ik ben inmiddels weer een beetje uit de kreukels, pffff. Ouderwetsch stapelen op de voorste rijen na de goal.
  Beterschap aan de gehele zwerm met Peenvogels!

  (to do: check agenda op vrije maandagen)

Jouw reactie hier!