Waar waren we gebleven? Juist. De maanden april, mei en juni. Het zou vandaag het einde der tijden zijn maar voorlopig zijn we er nog.

April

Tsja, in april bereikte ik de respectabele leeftijd van 39 en dat werd gevierd met een weekendje Leuven waarbij we (uiteraard) een nieuw stadion aandeden.

Vanuit het gezellige Leuven deden we nog een tripje naar Tienen toe (foto’s hier).

Voor de rest was het een erg spannende maand als het om wedstrijden van Feyenoord ging. Er moest gewonnen worden om Champions League voetbal af te dwingen.

En dat gebeurde tegen Excelsior en…

…tegen AZ. En toen werd het spannend. Nog twee wedstrijden winnen en iedereen in Rotterdam en omgeving ging weer wat meer met de borst vooruit lopen.

Mei

De finale van het voetbalseizoen vond ik mei plaats. Op woensdagavond won Feyenoord van Heracles en de zondag erop werd in Heerenveen de tweede plaats veilig gesteld.

Een andere finale zagen we op Wembley. Met Kees, Menno en Warren waren we een dag echte gloryhunters en zagen we York City wat zilverwerk winnen in de vorm van de FA Trophy. Verslag staat hier.

Ook dit jaar deden we weer een dappere poging om wijn van onze druiven te maken. Dit was de oogst van oktober 2011. Wederom een erg sterke afdronk.

Met pinksteren stonden we nog op een redelijke tokkiecamping met de hele dag Nederlandse hits langs het zwembad. Heerlijk dus.

Juni

Bastiaan was ook bezig met het EK-voetbal.

Sandra’s scooter loopt eindelijk, en op onze scooterrun kon ze hem eindelijk showen. Foto’s van het scooterweekend staan hier.

En net zoals in 2011 gingen we na het scooterweekend naar Frankrijk. Maar daarover meer in het derde verslag.

Door Jeroen

Jouw reactie hier!