Aanstaande zondag speelt Feyenoord thuis tegen Heerenveen. 7 punten uit 3 wedstrijden en een nieuw elan. Hoe anders was dat de vorige thuiswedstrijd tegen Heerenveen? Vlak voor de aftrap werd een minuut stilte gehouden en werd het spandoek van ‘Ome Fred’ neergelaten die in de week voor de wedstrijd was overleden.

Feyenoord had toen al 13 wedstrijden gespeeld en slechts twaalf punten, uitgeschakeld in de beker en in het UEFA-Cup toernooi en een negatief doelsaldo met voetbal zo slecht dat het pijn aan je ogen deed. Nu maakt een zwaluw nog geen zomer (‘die zomer is allang voorbij’) maar als die jongens vertrouwen krijgen dan hebben wij dat ook.

Door Jeroen

8 gedachte over “Voorbeschouwing aanstaande zondag”
    1. Als seizoenkaarthouder krijg je dit jaar een exemplaar van de schitterende, bijgewerkte biografie van Coen Moulijn cadeau. Jij behoort tot de eerste groep supporters die het boek mag afhalen. Dat kan na afloop van de wedstrijd Feyenoord – sc Heerenveen op zondag 28 augustus. Na afloop van deze wedstrijd mogen alle seizoenkaarthouders (die hun seizoenkaart betaald hebben) van de volgende vakken hun boek afhalen: C, CC, D, DD, QQ, RR, TT, UU, J, JJ, W3 en W4.

     Afhalen na afloop van de wedstrijd

     Het is belangrijk dat je na afloop van de wedstrijd op de gebruikelijke manier het stadion verlaat. Als je buiten de poorten bent, loop je richting het voorplein, en sluit je aan bij de poorten 26 t/m 33 welke zich vlak naast de loketten van Feyenoord Service & Tickets bevinden. Vervolgens betreed je het stadion op dezelfde manier als wanneer je een wedstrijd gaat bezoeken (je biedt je seizoenkaart aan om te laten scannen, nadat deze ‘groen’ scant ontgrendelt het tourniquetje en kun je doorlopen).

  1. Voor het seizoen zei ik al dat Jans de eerste trainerT is die eruit vliegt en ik hoop dat we daar ons steentje aan bij kunnen dragen. Heb niets tegen Jans maar ik wil Europa in!

Jouw reactie hier!