Dat waren de woorden jaren geleden toen Sport7 opgericht werd. Dat werd geen succes. Inmiddels bestaat deze website al veel en veel langer dan Sport7 ooit bestaan heeft.

In 2003 plaatste ik de eerste berichtjes op deze website. Eerst sporadisch en toen dagelijks. Een nadeel van er vroeg bij zijn was, dat er in 2003 weinig andere keuze was dan je website in html op te bouwen. En met html moet je wel iets kunnen uploaden. Op mijn werk staat poort 21 dicht dus vanaf daar kan ik niets uploaden.

Ook op reis was het wel eens lastig. Ik moest perse een computer met USB aansluiting hebben om een FTP-programmaatje te kunnen draaien. Dat lukte niet altijd. Om van dat html-geneuzel af te zijn, heb ik besloten deze site om te zetten naar wordpress. Dat was nog een monnikenwerk omdat alle verwijzingen naar foto’s aangepast moesten worden. U begrijpt dat dit veel knippen en plakken was.

Ik ben inmiddels een heel eind, ver genoeg om een en ander online te zetten. Misschien mis je nog wat of zou je iets verbeterd willen zien. Die wensen kun je in de comments kwijt. Het reageren is een stuk makkelijker geworden.

De peenvogel is springlevend, leve de peenvogel!

Door Jeroen

7 gedachte over “We gaan wat nieuws doen.”

Jouw reactie hier!