Door Jeroen

5 gedachte over “Stadion 111 met een wedstrijd”
  1. nee nog niet, maar ik heb mailcontact met de pr man van York (die in Nederland FC Eindhoven volgt overigens) en die zou als de kaartverkoop via mail begint (volgende week) kaartjes persoonlijk opsturen. Dus dat komt wel goed.

 1. Netjes hoor ………………… ik heb dat toen ook laten doen bij iemand van Blackpool (was play-offs tegen Cardiff City). Toen lagen de kaartjes klaar bij de dagkassa van Wembley. Dat was wel zenuwslopend, want je gaat alleen met een e-mailbevestiging naar een ander land in de hoop dat je kaarten er echt liggen.

  Dan maar liever opsturen (of on-line boeken en een officiele bevesting krijgen) !!
  Op deze link staan mijn foto’s van de Play-off Final op Wembley:
  https://picasaweb.google.com/stephanhoogerwaard/London2010BlackpoolFCCardiffCityWembleyPlayOffFinal

  Groeten, Stephan

  1. Mooie foto’s. Die wedstrijd heb ik nog op tv gezien want toen waren wij een weekendje in Engeland. Ik ga vandaag maar eens een mailtje sturen aan mijn vriend uit Yorkshire 😉

Jouw reactie hier!