Sandra in Frankrijk, Annemieke vanaf haar werk naar De Kuip en ik dus op de scooter. Beetje jammer dat ik een moesson op mijn dak kreeg na afloop. Zo nat ben ik zelden geregend. Maar het halen van Europees voetbal zorgde ervoor dat de regen allerminst hinderlijk was.

De helden van 2002 worden nog eens in het zonnetje gezet.

Zonder het klassieke Hand in Hand komen de spelers het veld op.

1-0 werkte niet echt bevrijdend.

Een ereronde is verdiend, zondag moet het afgemaakt worden.

Door Jeroen

6 gedachte over “Nog 1 keer winnen!”
 1. wat een zeldzaam klote weer zeg!
  Maar ja, winnen en alles is vergeten

  Leuk momentje: Lange Smit” bij 3-0 ga ik weg!”
  Vervolgens wil die rekken door te zeggen”bij 4-0 ga ik weg”.
  Dat was precies een minuut na de 3-0 en vervolgens pleurt ie op!
  Hahahahaha

 2. Laten we niet naïef zijn: er is geen reden te bedenken dat Heerenveen voor de winst gaat en het risico neemt op een late 1-1 waardoor ze die vervelende playoffs in zouden gaan met risico op lege handen. Bovendien hebben Dost c.s. geen zin om nóg een paar weken door te ballen. Neem tenminste aan dat Ron Jans onze vriend Koeman al heeft gebeld en gerustgesteld. Zoals ik ergens las: de 10-0 van vorig jaar wordt nu definitief verrekend 🙂

  1. Jans en Koeman hebben volgens mij samen bij Grunn gespeeld. Dost had al in een interview gezegd dat hij waarschijnlijk niet meedoet want hij heeft (nu ineens) hoofdpijn door te voetballen met dat masker en de TD (Hansma) heeft in de pers al uitgebreid laten weten dat ze woensdagavond flink doorgehaald hebben in de Groningse binnenstad om Europa te vieren. Ze moeten gewoon fel vanaf de aftrap zijn en snel de 0-1 maken. Dan kan niemand erover zeuren.

Jouw reactie hier!