Tsja, onsympathieke club maar het stadion moet nog wel aan het lijstje toegevoegd worden,

Door Jeroen

14 gedachte over “Next stop, Brussels”
 1. Vergeet je Ajakkes sjaal niet….
  Wie is de tegenstanderT van “Les Mauves”?

  PS
  Wanneer staat Egypte op het programma?
  Kolere zeg…….

  1. Zover ik weet zijn het geen vriendjes meer. En daarbij boeien mij al die verbanden niet zo. Ik gaat gewoon een wedstrijdje bekijken in een stadion in Belgique. Ga je mee?

  1. Mooie foto’s op je site. Dezelfde interesses zie ik. Voetbal en verre reizen. Ik ga het wel meemaken in Brussel, ik vond/vind het een nogal steriele club dat Anderlecht maar je moet er een keer heen hè.

   1. Inderdaad, we hebben dezelfde hobbies.

    Ik heb jouw foto’s van India en Thailand ook zitten kijken. Zie er goed uit! Ik ben zelf ook in India, Thailand, Laos, Nepal geweest. Verder ook nog in Zuid-Afrika (niet tijdens het WK2010), Guatemala en Mexico.

    Op het moment geen verre reizen gepland staan.

 2. Veel plezier tegen mijn club, al denk ik niet dat je hoogstaand voetbal moet verwachten aangezien de vedetten van Anderlecht er redelijk makkelijk gaan overlopen, over onze club en in onze club geen bezieling meer zit en zich stilaan mag opmaken voor tweede klasse… maar toch veel plezier!

  1. Vedetten, dat is ook precies waarom ik nooit warme gevoelens bij Anderlecht heb gehad. Deed/doet me teveel aan die club uit onze hoofdstad denken. Westerlo moet er wel in blijven al is het alleen al vanwege de naam van het stadion.

   1. Klopt, ’t Kuipje … hahaha 🙂

    Wat mij betreft mag Westerlo er ook in blijven. Sympathieke lui daar, vorig jaar was het geen enkel probleem om via Westerlo kaarten te regelen voor de bekerfinale tegen Standaard. Dus heb ik ook wel een zwak voor Westerlo.

    O ja, langs deze weg ook maar meteen FC Utrecht feliciteren met hun record!

    1. Het oude record stond op naam van Feyenoord. Komende 5 wedstrijden spelen we 4 x thuis. Even een sprong naar Europees voetbal maken, en als hunnie blijven verliezen is het des te leuker.

Jouw reactie hier!