…dit seizoen winnen we niet de beker. Aanstaande zondag is het precies 26 jaar geleden dat ik voor het eerst in De Kuip kwam. En om mij te pesten hebben ze een interlandweekend gepland zodat ik mijn jublileum niet passend kan vieren.

Toen ik laatst melding maakte van mijn 26-jarig jubileum vroeg iemand me hoeveel wedstrijden van Feyenoord ik nu eigenlijk bijgewoond heb in al die jaren. Goede vraag, in het begin van mijn bezoekjes aan De Kuip (en later uitwedstrijden) hield ik dat allemaal netjes bij maar in de loop van de tijd is dat verwaterd en heb ik eigenlijk geen idee.

Dat is natuurlijk mijn eer te na en door middel van deze geniale website ben ik eens gaan turven. De makkelijkste wedstrijden eerst zoals bekerwedstrijden en Europacup-wedstrijden.

De laatste bekerwinst in 2008.

Volgens Sandra vergeet ik de stomste dingen maar weet ik nog wel wie de doelpunten maakte in de uitwedstrijd tegen Twente in 1992 en dat moet ik, hoe beschamend ook, toegeven. De teller van het aantal bezochte bekerwedstrijden van Feyenoord (van de eerste tegen Willem II in 1989 tot de thuiswedstrijd tegen AGOVV laatst in september) staat op 67 waarvan 7 finales. Morgen het aantal bezochte Europacupwedstrijden.

Door Jeroen

7 gedachte over “Een ding is zeker…”
  1. Het is bijna niet te geloven maar aanstaande zondag is het voor mij precies 32,5 jaar geleden dat ik naar een wedstrijd in de kuip ben geweest. Feyenoord-Roda jc (2-1) op 13 mei 1979.

    En aanstaande zondag word “mijn” Linda ook nog eens precies 40 jaar. WAT EEN FEESTDAG

Jouw reactie hier!