Meedogenloos

Natuurlijk was het hinderlijk buitenspel, je ziet dat Mulder die stomme Kastanje nog opzij moet duwen om iets te kunnen zien. Maar waarom geeft Immers nog die corner weg? En waarom kan die Martina vrij uithalen, hoort er niet iemand bij hem te staan? Waarom de laatste minuten die ballen niet gewoon wegrossen?

Niet voor het eerst dit seizoen geeft Feyenoord een voorsprong weg. Uit een onderzoek van de Volkskrant blijkt (klik hier) dat Feyenoord van alle ploegen het langst op voorsprong heeft gestaan.

image

Thuis tegen Twente, thuis tegen AZ, uit bij Go Ahead Eagles (zelfs met 0-2). In Breda bij NAC, in Nijmegen en ook afgelopen zondag in Enschede stond Feyenoord op een gegeven moment voor in de wedstrijd om uiteindelijk nog punten te verspelen.

Dáár zit hem het grootste verlies. Om nog maar te zwijgen over de nederlagen bij RKC en Zwolle in de laatste minuten. Nu is voetbal geen wiskunde maar met een beetje meer meedogenloos verdedigen had je op kop kunnen staan. Maar als en had tellen niet. De realiteit is dat we zondag moeten winnen. Maar dat is eigenlijk iedere wedstrijd het geval.

Welke trainer er ook voor de groep staat volgend jaar. De verdedigers moeten eens een keer spijkerhard worden.

Een reactie

Jouw reactie hier!