A knee that is wounded….

wpid-wp-1487066219804.jpg

Dat was een hele zware training afgelopen zondag, bijna 30 kilometer over besneeuwde fietspaden. Het leverde behalve vermoeide spieren ook een paar zieknatte, en ijskoude voeten op. Mijn linkerknie is nog steeds geirriteerd en waarschijnlijk belast ik mijn rechterknie daardoor nu teveel (heeft iemand ooit gezegd dat hardlopen gezond is?) die ook een beetje pijn doet.

Ik heb dus heel verstandig deze week alleen op woensdag meegetraind. De andere dagen heb ik laten schieten. Ik heb er niks aan om straks helemaal uitgeschakeld te zijn. Aanstaande zondag staan er weer 30 kilometers op het programma en als ik die 6 rondjes van 5 km heelhuids doorkom dan zit het wel snor.

De weg naar de Coolsingel gaat niet over rozen.

Een reactie

Jouw reactie hier!