Rare jongens die Engelsen. Was ik van te voren in de pen geklommen om onze komst te melden en ze enthousiast te maken voor een stukje in het programma-boekje stond er gewoon helemaal niets in het boekje voor de wedstrijd tegen Southend. Ik dacht eerst nog dat het aan het aantal pints had gelegen maar nee hoor, zelfs na drie keer doorbladeren kon ik niets vinden.

Totdat aan het einde van de wedstrijd we door de omroeper bedankt werden voor onze komst. Ha!, ze waren het dus toch niet vergeten. Robin kocht nog een Rotherham-sjaal en kreeg van de verkoper nog een aantal programma-boekjes mee van wedstrijden die recent gespeeld waren.

En wat schetste onze verbazing, in het boekje van de vorige thuiswedstrijd stond het artikel. Je kunt het hierboven lezen en het is toch wel weer grappig hoe ze een (in mijn ogen perfect) aangeleverd stukje hebben zitten veranderen. Nu lijkt het erop dat we juist stadions in Oost-Duitsland én Zuid-Belgie bezoeken. Precies twee gebieden bij onze buren waar ik zowat geen stadions bezocht heb. Rare jongens die Britten.

Door Jeroen

Jouw reactie hier!