Die hadden we nog niet gehad in het Ruhrgebied. Tickets zijn besteld.

Door Jeroen

7 gedachte over “Next stop. BayArena.”
 1. Ik zeg:
  3 november 1994, Werder Bremen – Feyenoord

  In de achtste finale van het seizoen 1994/1995 trof Feyenoord een tegenstander van formaat in Werder Bremen. Thuis werd door een doelpunt van Henrik Larsson met 1-0 gewonnen, waarna er nog een zware uitwedstrijd volgde in Bremen. Zowel Feyenoord als de Duitsers waren optimistisch over de kansen in de return. Maar liefst 7000 Rotterdamse supporters volgden hun club naar Duitsland om de wedstrijd bij te wonen. Ze maakten deze reis niet voor niets. Nadat Feyenoord met 1-0 achter kwam begon de ploeg beter te spelen in plaats van dat er aan opgeven werd gedacht. Henrik Larsson zorgde er met drie doelpunten (misschien had hij er vier moeten maken, aldus Larsson zelf) voor dat de Duitsers minimaal vijf keer zouden moeten scoren. Echter, eerder die avond had ook Ruud Heus al gescoord namens Feyenoord, wat Werder in een nog lastiger parket bracht. De wedstrijd eindigde in een 3-4 overwinning voor Feyenoord, dat een ronde later uitgeschakeld zou worden door Real Zaragoza.

  bron: wikipedia

 2. Zijn jullie al eens in het Georg Melches van RW Essen geweest? Een aanrader! RW Essen gaat na dit seizoen naar een nieuw stadion dus laatste seizoen. Helaas weinig aansprekende tegenstanders in de Regionalliga West.

  1. In de bekerT hadden ze wel een aardige stunt vorige week. Bedankt voor de tip, Essen is in de buurt dus dat moeten we zien in te passen dit seizoen. @ Kees, lees je mee?

 3. Die wedstrijd in de beker heb ik bezocht en was super qua sfeer en wedstrijd. Mogelijk loten ze volgende ronde weer thuis. Maar dat zal wel door de week zijn.

Jouw reactie hier!