De Coolsingel blijft ook dit jaar weer leeg. Net zoals in het seizoen 95-96 waarover Hugo Borst het beste Nederlandse voetbalboek ooit over schreef. Dat boek wordt nu, 25 jaar later, opnieuw uitgegeven en blijkbaar zit ik in de rolodex van de Nederlandse omroep want ik mocht er vanochtend iets over vertellen voor het programma De Vooravond. Het item werd uiteraard geschoten op de Coolsingel waar op de achtergrond het geluid van zware machines hoorbaar was. Eigenlijk zoals het hoort.

Ik vertelde over teleurstelling, herhaling en Carsten Jancker, een man die ons een collectief trauma gaf. Hopelijk overleef ik de snijtafel en zit ik vanavond in de uitzending. Zo niet, het was een leuke ervaring. En als de landelijke televisie me nu al weet te vinden 😉

Door Jeroen

Een gedachte over “De Coolsingel was nog steeds leeg”

Jouw reactie hier!