Feyenoord vs Heracles

Na drie overwinningen op rij is Feyenoord weer op het juiste spoor.

De Kuip laten we nog even links liggen want het is tijd voor…

…een goede PMDS met bier en Doner. Het was immers Donorweek.

Waarheid als een koe.

De matadoren.

1-0 door Manu in een rommelige wedstrijd.

Elvis scoort ook de 2-0. Daarna zakte het enorm in.

19:08 isn’t just a time.

Ook de nieuwe keeperT bleek geen penaltykiller te zijn. 2-1 en het werd nog spannend.

Ondanks vele kansen blijft het spannend tot de laatste minuut.

En bleek hij een vervelende sta-in-de-weg.

7 reacties

  1. Leuk dat je onze vlag op de foto gezet hebt. Inderdaad waarheid als een koe. Hated, Adored, Never ignored. volg je site al een tijdje en heb je ook gelinkt aan mijn site. gr Mike

  2. He Jeroen, ik heb jaren een seizoenkaart gehad bij United maar sinds Louis er is heb ik opgezegd en alleen nog een membership kaart. Wil me ook veel meer op hoppen gaan richten. dank voor je complimenten.

  3. Hoi Jeroen, zag dat mn andere reactie niet geplaatst is op een of andere manier. Ja we hebben paar jaar lang een seizoenkaart United gehad. kom zelf nu een jaar of 16 in Engeland maar eigenlijk altijd voor en naar United. de laatste jaren ook andere clubs. Engeland had altijd mn voorkeur maar ben erg “verslaafd”geraakt aan Belgie op een of andere manier dus probeer nu meer Belgie en Duitsland te doen. Toen van Gaal kwam heb ik opgezegd bij United. heb wel voor mn vrouw en mij de memberships behouden en zo nu en dan gaan we ook. Het is alleen vaak lastig combineren omdat we ook Feyenoord seizoenkaarten hebben en dat gaat toch wel voor. Wij zitten zelf VV en eigelijk altijd op die plek. Normaal hing er altijd de Peter Houtman vlag maar nu werd het tijd voor een nieuwe dus in Engeland iets laten maken speciaal. Bedankt dat je ons toegevoegd hebt. ik zal jullie site en avonturen zeker blijven volgen. groeten Mike

    1. Sommige comments komen standaard in de spamfolder. Maar die kijk ik 1 x per dag wel na. WordPress is erg streng. Maar dat is maar goed ook want ik heb ook 20-30 echt spamcomments per dag.

      Belgie is ook mooi hé. Bij United ben ik nog nooit geweest maar als ik eens memberships nodig heb dan weet ik je te vinden 😉

Jouw reactie hier!