De slaap van de recente trip naar Rotherham is net ingehaald en ik begreep dat er een aantal mensen maandag op het laatste moment vrij hadden genomen (wankers). Toch is het tijd om vooruit te kijken naar de volgende grote Engeland-trip. Om korting te bedingen op de boot moet je er op tijd bij zijn. Dus is mijn voorstel om te kijken of er genoeg animo is om in het eerste weekend van maart de oversteek te maken naar Engeland.

Mijn doel is dan om Barnsley te bezoeken die tegen de Bolton Wanderers spelen in The Championship. Oakwell is een ouderwetsche Engelse bak en eigenlijk hadden we daar vorig seizoen al met Feyenoord een bezoekje kunnen brengen ware het niet dat de lokale politie daar een stokje voor stak. Mochten mensen behoefte aan wat nieuws dan zouden ze ook naar Hull City tegen Birmingham City kunnen gaan.

Enfin, heb je interesse (ik stuur nog een mail rond binnenkort) dan hoor ik dat hieronder wel in de comments. Hoist up the john B sail…..

Door Jeroen

13 gedachte over “Zullen we hier naar toe gaan?”
    1. Had ik nou niet verwacht dat jullie mee zouden willen 🙂 We kunnen die dag ook naar Doncaster gaan maar dat is een nieuw stadion. Die hoofdtribune van Oakwell is wel gaaf.

  1. Pffff. maart…. mag ik ook ergens in januari beslissen. Ik wil eerst de kerst door komen. Maar ben bang dat dat ook niet lukt, aangezien de wereld vergaat op 21 december 2012. (Dit volgens de Maya’s)

    1. Wat? 21 december vergaat de wereld alwéér? Nee he….da’s op een vrijdag. Dat komt me slecht uit. Als ik ga boeken doe ik een groepsboeking (vandaar dat ik er nu al over begin) en hoef je de namen pas een paar weken van te voren in te vullen.

  2. Westlander 1 kun je in ieder geval op de lijst zetten! Is prima bevallen die eerste trip dus: let’s go again.

    PS. Viel maandag niet mee maar mijn vrije dagen waren op dus maar een dagje afgezien, wordt je een vent van 😉

Jouw reactie hier!