Mijn verslag volgt binnenkort. Menno zijn verslag staat hier.

 

Door Jeroen

7 gedachte over “We zijn weer terug”
 1. mooi verslag, wij zitten nog een weekje in Malaga, waar we gisteren de bluawitten zich hebben zien plaatsen voor voorronde CL. Mochten ze onze roodwitten treffen dan regel ik de trip naar het zonnige zuiden

 2. Leuk verslag van Menno en leuke foto’s!

  Trouwens voor de finale vanmiddag heeft Luton al 29.834 tickets verkocht (staat een teller van verkochte kaarten op hun site). Die zullen dus zwaar in de meerderheid zijn vanmiddag op Wembley.

  Ik ben in 2003 een keer op het oude Kenilworth Road geweest en ik heb ze in 2009 bij Brentford zien degraderen. Sindsdien heb ik een zwak voor ze. Voor foto’s (ook van de pitch-invasion), klik hier:
  https://picasaweb.google.com/stephanhoogerwaard/London2009BrentfordLutonTown

  Sorry, ik ben dus voor Luton vandaag 🙂

   1. Absoluut mee eens! WHUFC is een mooie club!

    We kunnen wel zonder de Wigans, Boltons, QPR’s en Readings in de Premier League. Daar horen toch namen zoals Leeds United, Sheffield Wednesday en Nottingham Forest in thuis?

    En waarschijnlijk vergeet ik er nog wel een paar!

Jouw reactie hier!