Gisteren ook zo genoten van Bradford City? Mooi dat cup shock defeats nog bestaan. Een club uit de vierde divisie bijeengekocht voor 7500 pond verslaat een miljonairsploeg uit de Premier League. Aanstaand weekend is het de vierde ronde van de FA-Cup en eerlijk gezegd hoop ik dit weekend niet op een shock. Waarom niet? Omdat dit de reeds geplande voetbaltrip wel eens in de war zou kunnen gooien.

Zaterdag is een belangrijke dag. Sheffield United speelt uit tegen Reading in het toernooi om de FA Cup. Stel dat ze die winnen dan moeten we op onze blote knieën gaan hopen op een thuiswedstrijd op 16 februari aanstaande.

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien kan de FA Cup roet in het eten strooien. Als Reading gewoon wint dan gaan we naar Sheffield toe, no problemo. Maar als Sheffield wint en toevallig uit speelt op 16-2 dan moeten we een alternatief gaan verzinnen. En het alternatief zou Barnsley zijn, ware het niet dat zowel Barnsley als Brighton (de tegenstander op 16-2 beide nog actief zijn in het toernooi)

————————————————
FA Cup, 4e ronde
————————————————
za 26 jan, 16:00 Reading FC v Sheffield United
za 26 jan, 16:00 Hull City v Barnsley FC
za 26 jan, 16:00 Brighton v Arsenal

————————————————
Football Leagues
————————————————
za 16 feb, 16:00 Sheffield United v Colchester United
za 16 feb, 16:00 Barnsley v Brighton and Hove Albion

Reeds bezochte alternatieven

za 16 feb, 16:00 Hull City v Charlton Athletic
za 16 feb, 16:00 Leeds United v Peterborough United
za 16 feb, 16:00 York City v Barnet

————————————————

Enfin, ik zal met een oog de tussenstanden angstvallig in de gaten houden aanstaande zaterdag.

Door Jeroen

Jouw reactie hier!