Gisteren was het wederom een drukke dag op deze website. Waarschijnlijk hadden veel mensen verwacht dat hier een tirade zou staan over vertrekkende en komende spelers. Wat betreft onze vertrekkende middenvelder kan ik kort zijn. Als je niet voor Feyenoord wilt spelen dan is daar het gat van de deur.

En in dit geval moet je Van Geel een pluim geven. Vijf-en-een-half miljoen euro voor een spelerT die nog 10 maanden onder contract stond. Da’s 550.000 euro per maand. Goed gedaan dus. En die Bakkal heb ik altijd wel een aardige speler gevonden. Meer een aanvallende middenvelder maar die kunnen we wel gebruiken. Die spits geef ik het voordeel van de twijfel. maar iemand die zichzelf ‘Super-Guidetti’ noemt op twitter is een beetje verdacht. We zullen het wel zien.

Al met al slim gedaan, 10,5 miljoen voor twee voetballers die nog een jaarcontract hadden. Het jammere is alleen dat ze naar clubs gaan die eigenlijk je concurrent hoort te zijn. Het is helaas niet anders.

Door Jeroen

3 gedachte over “transFERwindow”
 1. Heel goed samengevat Peenvogel, maar dat FERbaasd me weer niets!
  Heb je al zijn in onze FERry overtocht naar York?
  Zat jij nog in die talent pools of was dat de FER van je bed show?

  Nou genoeg gelachen(?), ik ga weer FERder.

 2. FERdraaid ende FERhip (Suske en Wiske taal), ik mag zeker hopen op een rustige oFERsteek daar ik anders zeeziek zal worden. Nog een paar nieuwe Suske en Wiske titels in het FERschiet met de huidige gekkigheid rond het overbetaalde voetbal?

  Het maffe maasgebouw.
  De tamme tukker.
  Het Gudde gedraai.
  Parmantige Pim.
  De wanstaltige welldoener.
  De spannende spandoeken.

Jouw reactie hier!