Rood!

DoorJeroen

nov 4, 2011

De laatste tijd is er zoals gewoonlijk weer een boel commotie na het uitdelen van rode kaarten door het Nederlandse scheidsrechterskorps. Het valt me sowieso op dat er in de wedstrijden van Feyenoord tot nu toe behoorlijk vaak rood is getrokken.

De eerste wedstrijden tegen Excelsior, Roda en Heracles bleef het bij geel maar daarna was de beer los. In de thuiswedstrijd tegen Heerenveen vlogen er twee Friezen af alleen kon Feyenoord daar niet optimaal van profiteren. De thuiswedstrijd erna ging er een superboer voortijdig douchen.

Daarna volgde er de belangrijke uitwedstrijd in Alkmaar. Voor een actie die geel waard was werd Kelvin Leerdam van het veld gestuurd en verloor Feyenoord voor het eerst dit seizoen een wedstrijd. In De Kuip tegen VVV waren de bezoekers al voor de rust gedecimeerd en tijdens De Klassieker werd het eindsignaal ook niet door 22 spelers gehaald. Vorige week vloog D. Fernandez eraf na een oliedomme actie en verloor Feyenoord weer eens een uitwedstrijd.

Na elf wedstrijden zijn er dus al 7 rode kaarten gevallen bij een wedstrijd van Feyenoord. Benieuwd wat morgenavond gaat brengen. De kans dat we een strafschop te zien krijgen is ook vrij groot. Daarvan werden er al 6 genomen in competitiewedstrijden dit seizoen (waarvan 5 door Feyenoord zelf).

Guidetti benut een van zijn vier strafschoppen. De andere werd door G. Fernandez gescoord.

Door Jeroen

Jouw reactie hier!