Groundhoppen is lollig om te doen maar de honger naar stadions zouden we liever met Europese tripjes van Feyenoord willen stillen. Voor volgend seizoen kunnen we Europees voetbal al een tijdje op onze buiken schrijven en dus zit er niets anders op om zo nu en dan een kijkje over de grens te nemen.

Ik op Underhill. Het stadion van Barnet F.C.

Een echte groundhopper zou ik me dus niet willen noemen. Wie dat wel zijn, zijn de jongens van European Football Weekends. Engelsen die erop uit trekken om zoveel mogelijk wedstrijden op het vaste land te bezoeken. Een beetje de omgekeerde wereld dus. Die gasten hebben een leuke website vol met verslagen van wedstrijden. Klik op deze link voor flink wat leesplezier. Ook van wedstrijden van hun eigen Brighton and Hove Albion en flink wat andere wedstrijden op ieder niveau in Engeland.

Door Jeroen

2 gedachte over “European Football Weekends”
  1. Geen Europees voetbal, aan de andere kant voldoende mogelijkheden volgend jaar om ‘nieuwe’ stadions binnen onze landsgrenzen te bezoeken: het Unive stadion, het Mitsubishi Forklift-Stadion, het TATA Steel Stadion.

Jouw reactie hier!