Nee, wees maar niet bang. Zondag zal het stadion wel beter gevuld zijn dan halfvol, zeker gezien de recente resultaten al hebben we de club nooit in de steek gelaten. Deze week heb ik iets met het getal 25.000. Dat is namelijk het aantal bezoekers dat op deze website terecht is gekomen sinds dat we de hele site verbouwd hebben naar een wordpress-omgeving eind vorig jaar.

Voor professionele websites is dit aantal bezoekers natuurlijk peanuts maar voor een site die over Sandra, Bastiaan en mijzelf gaat is het behoorlijk wat. Uiteraard bezoeken vrienden en familie deze site met enige regelmaat maar meer en meer komen er mensen via google en andere zoekmachines hier terecht. Als men zoekt naar specifieke wedstrijden waar we geweest zijn of landen die we bezocht hebben dan kan ik me dat nog voorstellen. Maar wat te denken van de volgende zoektermen van de afgelopen maanden: kippenpoeder, het weer in Cambodja en shoarmaboeren. Hoe ze het voor elkaar krijgen om hier te komen weet ik niet maar grappig is het wel.

Voorlopig zitten we dus op 25.000 bezoekers en dat er nog maar vele moge volgen. Leve de Peenvogel!

Door Jeroen

7 gedachte over “Een halfvolle Kuip”
 1. Van harte, zelf zit ik te wachten op een dubbele kuip, dat is dus wel vanaf het begin zo’n beetje dus 6 jaar. Uitkijktorens staat bij mij bij de zoektermen.

  1. Het zijn geen unieke bezoekers overigens. Want er zijn mensen die meer dan 1 keer op de site hebben gekeken natuurlijk. De zoektermen van gisteren waren :

   peenvogel 3
   vespa oldtimer 2
   oplympia gebouw de kuip 1
   olympia wijgmaal 1
   antwerp fc wembley 1
   dynamo open air ’96 1
   the elephant’s head, london 1
   lissabon 1
   hull engeland 1
   rupel boom boussu dour 1

Jouw reactie hier!