Wie hier foto’s en een ‘verslag’ van Excelsior-Feyenoord had verwacht moet ik teleurstellen. Ik had wel een foto  kunnen maken maar ik denk niet dat er veel mensen op een foto van de tv zitten te wachten. U leest het goed, wij lieten de Rotterdamsche derby op Woudenstein aan ons voorbijgaan en keken als ware armchair-supporters vanaf de bank. Koud cidertje erbij en wat te knabbelen.

Qua entourage en wedstrijd leek het overigens meer iets vanuit de lagere Engelse divisies maar gelukkig trok Feyenoord nu wel eens aan het langste eind in een uitwedstrijd in Rotterdam.

Gisteren was er post vanuit Duitsland, de wedstrijdkaartjes voor Bayer Leverkusen tegen Werder Bremen. En wat er in de envelop zat was weer een staaltje Duitse degelijkheid. De kaartjes zaten in een houder die je normaliter bij vliegtickets krijgt, er zat een uitleg bij hoe je vanuit alle mogelijke windrichtingen bij het stadion moet komen en een flyer hoe je eten en drinken kan kopen in de BayArena. Is weer eens wat anders dan een handgeschreven kaartje. Ik vind het wel wat, die Duitse manier.

Door Jeroen

Een gedachte over “Degelijkheid”

Jouw reactie hier!