En dat doet Bastiaan ook. En waarom zou je je humeur ook laten vergallen door een stelletje voetballers?

We hebben sinds kort tv en internet via glasvezel hier en omdat het geld hier niet aan de bomen groeit heb ik mijn oude abonnement opgezegd. Inclusief Sport1 en Eredivisie Live. Zodoende heb ik die ellende van vanmiddag niet gezien (Kees hield me op de hoogte want we hadden een verjaardag) en de uiteindelijke uitslag deed me ook niet echt warmlopen om vanavond Studio Sport aan te zetten.

Zoals wellicht bekend schrijf ik ook voor de Hand in Hand en mijn meeste recente stukje wat in de nog te verschijnen editie staat was al niet te rooskleurig te noemen. Er lopen nogal wat voetballers bij ons rond met een aflopend contract en in de pers verschijnen verhalen dat de heren pas na willen denken over bijtekenen als er Europees voetbal gehaald is, alsof ze daar zelf niet verantwoordelijk voor zijn. Of dat ze uitgeleerd zijn bij Feyenoord, iets met sportieve uitdagingen.

Enfin, we zullen zien wie de echte Feyenoorders zijn onder de spelers. De heren denken allemaal dat de topclubs uit de Premier League zitten te wachten op spelers van de nummer 10 (!) van Nederland.

Ik heb respect voor diegene die vandaag toch weer (met een Koninginnedag-kater) zijn afgereisd naar Venlo. Mij niet gezien, ik heb het even helemaal gehad met de heren spelers. Nog 1 wedstrijdje en dat zit dit ellendige seizoen erop. Volgend seizoen (hopelijk) beter. Always look on the bright side zeg maar.

Door Jeroen

2 gedachte over “Always look on the bright side”
  1. Je zou bijna denken: erger dan dit seizoen kan het volgend jaar toch niet worden……. Maar ben eigenlijk niet eens zeker van zo’n gedachte!

Jouw reactie hier!