Winterplannen

Na Nottingham (met de familie) en Sheffield (met de Peenvogel-bootreis) staat er alweer een volgend weekendje Engeland in de planning. Het eerste weekend in januari is een hoogmis in het Engelse voetbal. De 3rd round proper. De ronde dat de ploegen uit de twee hoogste divisies instromen.

in januari 2010 waren we zodoende op White Hart Lane (verslag hier) en zagen we de Spurs vrij eenvoudig met 4-0 winnen.

Begin dit jaar waren we op Roots Hall waar we een kleine stunt zagen doordat Southend met 4-1 het een divisie hoger spelende Millwall uit te schakelen (verslag hier). En dat was zo’n toffe trip dat we nu weer voor het eerste weekend van januari het vliegtuig hebben geboekt. Nu wachten tot begin december op de loting. Maar eerst naar Nottingham en Sheffield. Ik heb een slecht leven.

4 reacties

  1. Ik heb ook een slecht leven !!!
    Vorige week zeilen op het Wad met 6 mensen, 2 topkoks, 3 flessen jenever en 15 treetjes pils…
    Afgelopen zaterdag een verjaardag in Wageningen van een mede-Feijenoorder, demonstratief buiten bij de vuurkorf gebleven (wel met kouwe pils) en binnen horen juichen door jongens die wel naar Fuxx keken: het kan dus wel.
    Ben al druk met voorbereiden voor mijn reisje in november, ik laat je nog weten hoe je een digibeet in India kunt gaan volgen, maar eerst morgen maar weer afwachten, heb dr toch wel weer zin an…

    1. Ja, want ik ben zeer benieuwd naar je avonturen in India. Ik denk dat jij voorlopig maar gewoon buiten moet blijven zitten bij uitwedstrijden. Gewoon kampvuurtje en niet kijken.

Jouw reactie hier!