Update marathonplannen.

Als ik de verhalen zo links en rechts eens lees ben ik er niet rouwig om dat ik mijn startbewijs voor de CPC had verkocht. Ten eerste speelde Feyenoord een prima pot voetbal en ten tweede begreep ik dat het wel erg warm was. Nu kan dat op 9 april ook zomaar het geval zijn maar dan hoop ik voor 14:30 (de starttijd van de CPC) wel binnen te zijn. Niet in de laatste plaats om voetbal te kunnen kijken.

wpid-wp-1489480178221.jpg

Vrijdagavond liep ik met wat medelopers van De Kieviten een rondje door Berkel en Bergschenhoek. We hadden het idee om er maar 12-15 te lopen maar het was gezellig dus een extra omweg was zo gevonden.

wpid-wp-1489480188768.jpg

Zondag stond er eigenlijk 27km op de planning maar dan zou ik net op tijd thuis zijn om nog even te douchen voordat ik naar De Kuip zou gaan. Gelukkig was het Feyenoord-gehalte onder de zondaglopers vrij hoog en toen de trainer naar links liep ging ik met drie andere seizoenskaarthouders rechts richting Bleiswijk. Het werden dus 22 kilometers maar op die 5 komt het straks niet aan. Met de kilometers zit het wel snor, dat zijn er rond de 50-55 per week.

Sinds het begin van de marathontraining (halverwege december) liepen we 13 x meer dan 20 kilometer waaronder 3 x rond/boven de 30. Aanstaande zondag staat de laatste lange duurloop op het programma. Vijfendertig kilometer langs de Rotte. De laatste grote test voor de Marathon. Het klinkt gek maar ik heb er gewoon zin in. In de Marathon ook wel maar die is gelukkig pas over een paar weken zodat ik nog even aan het idee kan wennen. Op naar de Coolsingel!

 

 

Jouw reactie hier!