Op naar Dublin

Een nieuw paar schoenen en wat nieuwe doelen. Volgend weekend loop ik de halve marathon van Dublin en om nou te zeggen dat ik in vorm ben. Mwah, de biertjes smaakten te goed in Cambodja en bijna drie weken niet rennen gaat je ook niet in de koude kleren zitten.

De training gisteravond ging ook niet echt lekker. Te weinig gegeten of gewoon nog vermoeid van de terugreis. Onze tassen waren weg én onze vlucht werd gecanceld waardoor we een nachtje noodgedwongen in Wenen moesten blijven. Nu staat Wenen nog steeds hoog op het ‘steden die ik wil bezoeken’ lijstje maar dan iets langer dan de 6 uur die we nu in hotel Pyramide (op een steenworp afstand van het stadion van Admira Wacker) doorbrachten.

Dit weekend hoop ik een lange duurloop te kunnen doen en dan ben ik wel klaar voor Dublin. Geen toptijd maar gewoon in 1 rechte lijn richting de finish en Guinness. Ik heb er zin in, nu nog ff doorbikkelen op mijn nieuwe patta’s.

Jouw reactie hier!