Mixed emotions

Mixed emotions, dat is wel van toepassing op de sfeer in Huize Peenvogel. Zoals al vaker viel te lezen kreeg Sandra in 2002 de diagnose Hodgkin te horen (het hele verhaal staat hier). Sandra is voor 100% genezen maar staat uiteraard wel onder controle. En dat is maar goed ook.

Normaliter kregen jullie rond deze tijd een berichtje dat ze weer voor een jaar goedgekeurd is. Een week voor dat berichtje moest Sandra dan naar het ziekenhuis om bloed te laten prikken. Dat liep dit jaar vooralsnog iets anders. Soms vraag je je af, moet alles op internet? Nou ja, ik denk van wel. Sandra postte dit gisteren op Facebook. Dus dan kunnen we hier niet achterblijven.

Sodeknetter dat was een spannend weekje. Mijn jaarlijkse controle in het ziekenhuis verliep niet zo relaxt als normaal. Naast bloedprikken mocht ik vorige week ook een mammografie maken. Daar zagen ze een plek op dus ik mocht gelijk (onverwachts) door naar de echo. Op basis van de echo is besloten dat de plek mooi rond is en dat ik over 3 maanden een nieuwe mammografie moet laten maken. Dat heb ik dus vandaag gehoord van mijn oncoloog. Mooi rond betekent meestal goedaardig en zou een ontsteking of cyste kunnen zijn. Dus positief blijven en hopelijk in december niks bijzonders tijdens de extra controle. Een punctie kan e.v.t. nog gedaan worden om meer zekerheid te krijgen omtrent de goedaardigheid.

Kortweg, met beide benen op de grond en met volle teugen genieten.

En laat die laatste zin nou net aansluiten bij de songtekst van Mixed Emotions.

Lets grab the world
By the scruff of the neck
And drink it down deeply
Lets love it to death
So button your lip
And button your coat
Lets go out dancing
Lets rock n roll

4 reacties

Jouw reactie hier!