Maken we dat ook een keer mee

Mijn allereerste wedstrijd was op een woensdagavond. Daarna zag ik Feyenoord thuisspelen op de standaard zondagmiddag, maar ook maandag zoals tweede paasdag en tweede pinksterdag. Vanwege de marathon of andere activiteiten op zondag speelt Feyenoord ook wel eens op zaterdagavond (en dat is nu de favoriete speeldag voor mij, lekker biertje ervoor doen) en ik kan me nog wel een thuiswedstrijd tegen Sparta herinneren op zaterdagmiddag. Sport 7 besloot dat het wel leuk was om drie wedstrijden op een dag uit te zenden en zodoende konden we óf vroeg ons bed uit of wachten tot we een ons wogen voor de aftrap.

Europese wedstrijden werden eigenlijk altijd op woensdagavond gespeeld totdat de commercie zijn intrede deed. Vanaf dat moment zag ik Feyenoord behalve op woensdagavond ook spelen op dinsdag- en donderdagavonden.

Blijft de vrijdagavond over. Ik heb meerdere malen Feyenoord op vrijdagavond zien spelen maar dat waren allemaal uitwedstrijden als mijn geheugen me niet in de steek laat. Een thuiswedstrijd op vrijdagavond kan ik me in ieder geval niet herinneren. Maken we dat morgen ook weer een keer mee, hebben we weer een mijlpaal in ons leven bereikt namelijk Feyenoord op alle dagen van de week een thuiswedstrijd zien spelen.

Een reactie

Jouw reactie hier!