Jarig!

Je hebt van die mensen die constant dingen zeggen als ‘daar had je bij moeten zijn’‘. Alsof je het belangrijkste evenement in je leven hebt gemist. Nou, ik was bij een (vrij belangrijk) evenement in mijn leven en ik weet er niks meer van af. Welk evenement dat was? Mijn geboorte, vandaag 42 jaar geleden. Ik was erbij maar ik kan jullie er niks over vertellen.

Jarenlang heb ik volgehouden te vertellen dat ik door een rijke prins bij gewone mensen te vondeling was gelegd, zodat ik kon wennen aan een normaal leven voordat mijn taak als prins aanbrak. Maar mijn Koot’en kapsel (of het gebrek aan een kapsel) heeft me al lang geleden verraden.

De geboorte van Bastiaan heb ik overigens wél gemist, dat is een lang verhaal dat ik in de eerste week van november wel een keer vertel. Enfin, op 9 april 1973 kwam ik dus ter wereld. Mijn zus had mijn voornaam verzonnen en de rest heb ik aan mijn katholieke achtergrond te danken.

42 jaar dus, waarvan al meer dan vijf jaar papa. Meer dan 20 jaar liefhebbende (toch Sandra?) partner en meer dan 27 jaar seizoenskaarthouder bij Feyenoord. En nog een heleboel meer maar we houden het hier gezellig. Op naar de volgende 42, hieperdepiep voor mezelf. Dat ik maar een grote jongen mag worden.

4 reacties

Jouw reactie hier!