Het loopt (badum-tss) op rolletjes.

2018 is vooralsnog een prima hardloopjaar. Op de redelijk mislukte marathon na (wat is mislukken hé, als je wel gewoon over de finish komt?) liep ik al mijn persoonlijke records aan flarden. Het meest tevreden ben ik nog wel over de halve marathon van afgelopen zondag omdat ik daar een keer echt goed kon doseren.

Had ik dat ook bij de vijf kilometer gedaan tijdens de midzomeravondloop (ik ging de eerste kilometer veel te snel) dan had er een tijd van onder de 21 minuten in kunnen zitten.

1500 meter 5:35
5 kilometer 21:04
10 kilometer 44:43
Halve marathon 1:41:17

Enfin, je moet nog wel wat te verbeteren hebben nietwaar? Mijn beste tijd op de 15 kilometer dateert van de Bruggenloop uit 2016 maar die liep ik toen echt snel. Dat zie ik me niet nog een keer doen. Als dat me lukt dan heb ik echt al mijn PR’s gebroken. Alleen die marathon hé……

Jouw reactie hier!