Feyenoord-Aberdeen

Dat is geinig zo’n video naar pc converter. Het duurde even voordat ik het aan de praat had maar nu werkt het. Ik heb namelijk nog een aantal videobanden met samenvattingen van eind jaren ’80. Nu moet ik nog een beetje pielen aan de instellingen om het beel wat beter te krijgen maar aan de andere kant is het ook wel de charme ervan. Een grijsgedraaide videoband om proberen te zetten naar de digitale wereld.

De eerste samenvatting is van een heroische wedstrijd van Feyenoord in de tweede ronde van het UEFA-Cup toernooi tegen het Schotse Aberdeen. Uit had Feyenoord met 2-1 verloren en dus moest er thuis gewonnen worden. Enfin, bekijk de samenvatting en zie wat er gebeurt. Mart Smeets met haar, Frank Snoeks die er niet van alles en nog wat bijhaalt in zijn verslag en Feyenoord in strakke broekjes van Hummel spelend in een halfvolle Kuip.

En wat te denken van de spelers die meededen? André Hoekstra, Peter Barendse, Keje Molenaar (bweeegh) en René Hofman. En cultheld David Mitchell. Genieten met de hoofdletter G.

Binnenkort volgen er meer samenvattingen.

7 reacties

Jouw reactie hier!