Een winters rondje

wpid-wp-1481033805035.jpg

Tussen de Sint Nicolaas-loop (die best zwaar was en ik in 1:11:23 volbracht) en de Bruggenloop van aanstaande zondag liep ik gisteren een rondje door de groenzoom.

Bij de Sint Nicolaas-loop liep ik in mijn eentje en dat is een stuk lastiger merk ik. Ik ben te snel gestart en liep de eerste kilometers rond de 4:30 maar daarna liep dat snel op naar boven de 4:40. Op het 10km punt klokte ik 47 minuten en dat zou normaliter betekenen dat ik rond mijn record op de 15 km uit zou komen. Die liep ik eerder dit jaar op hetzelfde parcours en was 1:10:10.

Alleen liep ik destijds mee met een groepje waar het tempo constant(er) was en nu merkte ik dat ik de laatste kilometers in mijn eentje in mijn hoofd ging malen. Zondag is het drukker op het parcours maar zijn er wel meer treintjes om aan te haken. We zullen zien wat dat gaat brengen. Alles onder de 1:15 is mijn doel.

dsc02868

 

 

Jouw reactie hier!