27 kilometer is een hele appeltaart.

Ik ben dol op cijfertjes en getallen. Ik schep er een groot genoegen in om te zien waar de bezoekers op deze website vandaan komen en waar ze op gezocht hebben (de meest gezochte term op deze website is ‘zelf een tandoori maken’, dat komt door deze post) en daarna uiteraard wat idioten die op voetbalstadions zoeken.

Ook met hardlopen ben ik dol op cijfertjes. En dan niet om perse te laten zien hoe hard ik kan (iets wat enorm meevalt, ik ben een modale loper met belabberde techniek) maar meer om te zien wat je nu allemaal hebt gedaan in aanloop naar de marathon. En dan is smashrun.com een uitkomst. Deze briljante website (inloggen kan o.a. met je Nike+ account) kon mij vertellen dat ik gisteren een hele appeltaart aan caloriëen verbrand had. Een hele appeltaart, zonder slagroom weliswaar.

De vrijdag ervoor had ik nog een sixpack of Stella weggerend en toen kreeg ik wel een beetje dorst en zin in de komende trip naar Engeland (op de boot tappen ze namelijk Stella) alleen vroeg ik me wel af of dit pints waren of niet (sowieso is Stella goed te drinken, wij brachten er ooit eens een bezoekje aan de brouwerij)

En met de Willemsbrugrun had ik een hele Angus bacon and cheese burger verwerkt, niet dat ik die gegeten had maar toch. Dat is voor de visualisatie best leuk om te zien nietwaar?

Afgelopen zondag tikte de teller 27 aan daarmee kwam het totaal van januari nu op 170 gelopen kilometers te staan.  Daar komen nog een stuk of 40 kilometer bij tot het einde van de maand.

Zou die site ook uitrekenen hoeveel pukka-pies ik daar volgende week voor mag eten? Ik heb namelijk nogal honger door al dat geloop. Laat Fajah het maar niet horen #teamalwayshungry

wpid-wp-1485176701781.jpg

wpid-wp-1485176737578.jpg

wpid-wp-1485176720985.jpg

wpid-wp-1485176764699.jpg

wpid-wp-1485176756953.jpg

30 a 40 seconden boven beoogd marathontempo.

Jouw reactie hier!