Run for Kika met de Poolster

Lopen voor het goede doel, dat deden we vaker deze maand. Dit keer was het om geld in te zamelen voor Kika. Een zeer goed doel. Ook bij Kika had je een speciale donatiepagina waar mensen geld konden doneren maar zo dicht op de Roparun (waar ik iedereen écht het vel over de oren heb getrokken) leek me dat geen goed idee.

Ik hield het dus bij mijn inschrijfgeld. Vorig jaar vond ik deze loop (ondanks dat het twee keer hetzelfde rondje is, iets waar ik normaliter niet echt voor warmloop) erg leuk. Toen liep ik achter Paul aan en liepen we samen behoorlijk hard. Dit keer ging ik alleen op pad. Lekker in een van de laatste waves en dan 10 kilometer lang alleen maar mensen inhalen.

Het parcours was helaas 200 meter te kort om een echt goede tijd op de 10 Kilometer te lopen. Maar die 200 meter had ik ook wel in dezelfde snelheid afgelegd.

Daarna was het de beurt aan Sandra voor haar 5 Kilometer wedstrijd. En ondanks de pijntjes liep ze een goede tijd en was er zelfs nog ruimte voor een eindsprint. Batman keek goedkeurend toe.

Jouw reactie hier!