Afgelopen zaterdagmiddag werd ik gebeld door Rojo. Een boel geroezemoes op de achtergrond dus ik vermoed dat hij in de kroeg zat. De vraag was direct op de man af  “Wie staat er tussen John de Wolf en Coen Moulijn in op de nieuwe seizoenskaart?”

Nu was ik bezig met de voorbereidingen van de k-taart maar met vieze handen haalde ik de seizoenskaart uit mijn portemonnee. Zowel Sandra als ik waren er van overtuigd dat het Peter Houtman was. Rene antwoordde op deze site dat het Rinus Israel is op de foto dat De Cup in De Kuip kwam. Ja zegt u zelf maar. De foto is in ieder geval niet van het Cup-moment, daarvoor is Israel zijn lok te lang.

Door Jeroen

8 gedachte over “Rinus of Peter?”
  1. Ik denk dat de foto van San Siro is en deze van netjes gekamd en gebrylcreamed voor de eerste wedstrijd in de Kuip……..ik geef niet op Peenvogel hahahahaha.

    Bel anders Onno Jacobs op, die weet het vast wel!!

  2. Ik zeg:PETERRRRRRR

    Maar misschien is het een idee als Onno dit boek leest, deze cup in de kuip geloof ik niet in (tenzij de finale er weer gespeeld word natuurlijk) maar een kleiner prijsje (überhaupt een prijs) zou wel weer leuk zijn.

Jouw reactie hier!