Op de oude versie van deze website heb ik het er al eens eerder over gehad. Clubs die in ‘Feyenoord’ shirts spelen. De Kidderminster Harriers hadden zo’n shirt in de seizoenen 2008-2010 (klik hier voor link) maar nu helaas niet meer. Een van de meest bekende andere clubs die in hetzelfde rood en wit spelen is Slavia Praag.

Toen ik net op de meer dan briljante website van Joris zijn laatste verslag zat te lezen (klik hier voor zijn website) over zijn bezoek aan Woking F.C. afgelopen weekend (foto’s) vond ik het jammer dat ik van te voren niet wist dat hij hier naar toe ging. Dan had hij mooi een shirt van de thuisclub voor mij mee kunnen nemen. Maar misschien was dat maar beter ook van niet, nu moeten we zelf nog een keer hier naar toe.

@ Kees, in seizoen 2011-2012 staat de eerste trip dus al vast 😉

Door Jeroen

6 gedachte over “Ook daar moeten we een keer heen”
    1. Geweldig juist. Net zoals die Europacupshirts van Feyenoord in de jaren ’90. Dat het sponsorlogo niet te groot mocht zijn en dit dus asymmetrisch op het shirt stond.

    1. Kom ik op terug George/Mark. Moet ik even in het offline archief snuffelen en mijn hoofd zit nu vol met snot dus helder nadenken zit er niet in. D’r was ook een club uit het Oostblok en Spandaarden in ieder geval.

Jouw reactie hier!