Normaliter zijn we niet zo van de revisit’s maar voor het Westfalenstadion maak ik graag een uitzondering. Kees zijn maat uit Engeland komt binnenkort over en die willen we in 1 weekend twee van Europa’s meest imponerende voetbaltempels laten zien. Uiteraard onze eigen Kuip en als tweede ‘die gelbe wand’ van het Westfalenstadion.

Of het gaat lukken weet ik niet want de kaartverkoop start aanstaande maandag en ondanks het feit dat BVB geen kampioen meer kan worden is er altijd wel een run op kaartjes. Dus maandagochtend zit ik te F5’en tot de verkoop begint. Als dat lukt kan ik iets meer foto’s maken dan de keer in 2005 dat ik er was (foto’s). En anders is Lille wel een mooie optie. Die hebben ook een fonkelnieuw stadion.

Door Jeroen

5 gedachte over “Nächste Haltestelle?”
  1. Succes Jeroen………..Ik hoop dat ik je voor ben 🙂 Is iedere keer weer een uitdaging om aan kaarten te komen. Overigens wel een happening……….

  2. Hoi Jeroen, is het nog gelukt met de BVB tickets? Ik wil zelf weer een keer gaan, maar weet dat 90% van de wedstrijden helemaal is uitverkocht. Ik hoop voor je dat je succesvol in het bestellen was. Groeten, Stephan

Jouw reactie hier!