In 2010 zag ik Feyenoord 16 keer in actie voor de competitie. Daarnaast zag ik de rood-witten in 3 bekerwedstrijden en 2 UEFA-Cup wedstrijden acteren. In totaal 21 wedstrijden van Feyenoord dus. Met Feyenoord bezocht ik slechts 1 nieuw stadion. Het Jules Ottenstadion in Gent waar we jammerlijk uitgeschakeld werden.

Feyenoord in actie in het Jules Ottenstadion in Gent

Naast Feyenoord woonde ik nog een een flink aantal wedstrijden bij. Begin 2010 begon dat met een wedstrijd in Londen (Tottenham Hotspur-Peterborough United) en het eindigde afgelopen dinsdag met een wedstrijd in Londen (West Ham United-Everton). De cirkel is rond voor dit jaar. Ik zag o.a. wedstrijden in het toernooi om de F.A. Cup, de Belgische competitie. de Franse Ligue en de finale van het UEFA-Cup toernooi.

Finale Europaleague toernooi in Hamburg

In Duitsland de eerste en tweede Bundesliga en het laagste niveau was de Blue Square Premier League (de vijfde trede op de ladder in Engeland).

Goal op The Abbey. Cambridge United scoort.

In totaal hebben we 13 nieuwe stadions aan het lijstje toe kunnen voegen. Op naar voetbaljaar 2011. Een overzicht wat wij allemaal gedaan en meegemaakt hebben kun je bekijken onder archief 2010.

Door Jeroen

Jouw reactie hier!