Alcohol lost geen problemen op, maar melk doet dat ook niet. En aangezien ik geen melk lust, dat heeft te maken met de schoolmelk van vroeger in die blauwe pakjes met dat konijn erop, drink ik liever bier. En in de meeste kroegen hebben ze geen melk. Dat scheelt ook.

Waar ik naar toe wil? Simpel. In navolging van de grote zoektocht naar de nummers 42 en 37 bij de Chinees ben ik nu op zoek naar jullie meest exotische bierfoto. Of niet zo exotische bierfoto.

Anyway, een bierfoto uit een ander land. Stuur de foto naar mailadres hiero en ik post de foto als commentaar onder dit topic. Eens kijken of we de zoektocht naar 42 en 37 kunnen overtreffen. Vast wel. De meest exotische foto die wint een peenvogelsticker, of iets anders. Graag een omschrijving waar de foto gemaakt is.

Tsjechie 2010

O ja, inzendingen voor de Chinese restaurants zijn ook nog steeds welkom. Ik ben er bijna achter of ze op wereldheerschappij uit zijn via hun keukens. Ik heb dat Vetsin in hun eten nooit vertrouwd…..

Door Jeroen

8 gedachte over “Drink altijd globaal, de grote inzendingstopic.”

Jouw reactie hier!