Einde van het jaar. Tussen een miljard nummers van Blof, Coldplay en die zingende pizzabakker door draaien ze nu radio 2 wel fatsoenlijke muziek.

Op deze (onvolprezen) webzijde heb ik al een uitgebreide terugblik op 2016 (deel 1, 2, 3 en 4) gedaan. Scrollend door mijn (soms ietwat vage) Facebookfoto’s en de foto’s op mijn website vraag ik me af wat nu mijn foto van 2016 is.

Ik zou een foto van mijn eerste marathon-medaille kunnen posten. Of die van de Roparun op de Coolsingel met Bastiaan op mijn nek. Of misschien die van de huldiging van Feyenoord op diezelfde plek. Maar dan zou het weer om het ‘ik-ik-ik’ draaien en laat ik dat nou net niet willen.

Daarom een foto van de twee mensen die mij het meest dierbaar zijn en die met al die vage hobby’s van mij te maken krijgen. Het bezoek van oude stadions in den vreemde en dat geloop over fietspaden in de omgeving.

To the moon and back….

20160714_144241

Door Jeroen

Jouw reactie hier!