Op 3 april 2002 reden Sandra en ik in de erg vroege ochtend richting het plaatsje Hahn in Duitsland. Via Hahn (volgens Ryanair Frankfurt) vlogen we naar Bergamo (volgens Ryanair Milaan) om daar de bus te nemen naar Milaan. De dag nadat Feyenoord die club uit Eindhoven had uitgeschakeld werd internet afgespeurd naar goede vluchten en hotels. En dus kwamen we op woensdagochtend in een zonnig Milaan aan.

De dag voor de wedstrijd bezochten we de Dom van Milaan, aten een pizza (in tegenstelling tot de wedstrijddag waar we geleefd hebben op Burger King en McDonalds) en namen de tram richting het Guiseppe Meazza. Daar aangekomen zagen we in de verte Kees en Menno al lopen die we in Praag ook al ontmoet hadden. Met zijn vieren liepen we richting het stadion en dronken een biertje.

Toen de spelersbus aankwam en er bemiddeld was door officials van de club mochten we naar binnen om de laatste training voor de wedstrijd mee te maken. Onder toeziend oog van Faas Wilkes werkte de selectie haar rondjes af, luid toegezongen door het aanwezige Legioen. Na afloop togen wij richting ons hotel om daar in de buurt in een klein barretje nog een afzakker te nemen. Met zenuwen in de buik gingen we naar bed voor de wedstrijd van de volgende dag. Maar daarover morgen meer.

Door Jeroen

3 gedachte over “10 jaar geleden in Milaan”

Jouw reactie hier!