In december werd de nieuwe lay-out van deze site een feit. Monnikenwerk, maar het resultaat mag er wezen al zeg ik het zelf. Het kostte Sandra en mij wat avondjes html omzetten naar WordPress maar sindsdien is het stukken makkelijker om te posten en de site te onderhouden. Reageren gaat ook makkelijker (behalve voor Jan en Kees die consequent in de spam terechtkomen) en de menu-structuur bevalt mij prima.

Op deze site zit ook een tellerT en die staat sinds vandaag op 10.000 visits. Met andere woorden, er is 10.000 keer naar deze website gesurft. Uiteraard zitten daar trouwe fans tussen die meer dan 1 keer dag kijken wat er nu weer geschreven of gereageerd is maar ook veel mensen die door een zoekterm hier terechtkomen. Uiteraard komen veel bezoekers hier terecht na het google’en op Peenvogel (waarom zou je dat doen?), Feyenoord of voetbalgerelateerde zaken.

Een ander deel komt hier terecht na zoektermen aangaande Azie of oldtimer scooters maar er zitten ook wel bezoekers bij waarvan het voor mij een volstrekt raadsel is hoe ze hier terecht komen. Als ik zelf op termen als “indiase biercultuur”, “rond plein”, “drijvende weg” of “shoarmaboer” zoek kom ik op de eerste twintig pagina’s deze website niet tegen.

Maakt voor de rest niet uit. Het is te hopen dat ze hebben gevonden wat ze zochten. Als ik zou hebben kunnen photoshoppen (en in het bezit was geweest van een goud pak) dan had ik bovenstaand plaatje wel voorzien van mijn eigen tronie. 10.000 Peenvogel-fans can’t be wrong!

Door Jeroen

4 gedachte over “10.000 Peenvogel-fans can’t be wrong”

Jouw reactie hier!