Zebrastein en lantaarnRammpalen

Ik ben vóór vooruitgang. Ik bestel graag dingen via internet en ken de keerzijde, winkeliers die het af moeten leggen tegen webwinkels, ervan. Maar wat is het toch handig om vluchten, hotels en af en toe eten te bestellen met je smartphone. Waar ik echter slecht tegen kan is online kaartverkoop voor evenementen. Bij de twee uitwedstrijden van Feyenoord in Manchester viste ik al achter het net en bij alle recente bekerfinales ook. Nu kwam dat telkens wel goed dankzij vrienden en connecties.

Maar vandaag probeerde ik voor Warren een poging te doen om kaartjes voor Rammstein te scoren. Vanaf 10:00:01 kwam ik in een eindeloze wachtrij des doods terecht. En na eindeloos aanklikken van onscherpe foto’s met etalages, zebrapaden, heuvels, auto’s, verkeerslichten, motorfietsen en palmbomen is het me na een uur dan eindelijk gelukt. Wat een beproeving mensen. Ik kan geen zebrapad meer zien.

   

Een reactie

Jouw reactie hier!