We worden nog eens beroemd

Eind januari bezochten we het stadion van Lyra en maakte ik dit verslag over (zie hier) ons bezoek. Dat bleef niet onopgemerkt bij onze Zuiderburen en via de Facebookpagina van Lyra vonden de week na ons bezoek veel bezoekers uit Lier de weg naar mijn website.

Daarna volgde de vraag of ze wat van het verhaal in hun jubileumboek op mochten nemen. Uiteraard, en zo geschiedde. Op de website lierbelicht.be staat mijn naam nu als een van de Nederlandse gastauteurs. Hoe leuk is dat?

“Inhoudelijk werd medewerking verleend door Hugo Broes, Sam Wyckmans, Filip Joos, Raf Bormans en de Nederlandse gastauteurs Adwin Stegehuis, Martijn Mureau en Jeroen Koot, die vol bewondering staan voor de rood-witte voetbaltempel”

3 reacties

  1. Ben blij dat ik dit stadion heb kunnen bezoeken met een wedstrijd, zoals gezegd zonde dat het verdwijnt maar het was idd. wel erg op.
    Ik neem aan dat je als mede-auteur een gratis boek toegestuurd krijgt?

Jouw reactie hier!