We gaan wat ouds doen

Jaren geleden toen ik lekker met html aan het klooien was en er nog lang geen 30.000 bezoekers per jaar langskwamen op deze website, was een van de meest bezochte gedeeltes hier de zoektocht naar 4237. Daar werd nog meer op gegoogle’d dan op Feyenoord en Huize Sandra.

Voor de niet ingewijden, tijdens een dronken bui kwamen we op het idee om eens uit te zoeken wat er zou gebeuren als je bij ieder Chinees restaurant de nummers 42 en 37 zou bestellen.

Achteraf twee stomme nummers want ze staan te dichtbij elkaar op de kaart. Op die manier bestel je nooit een voor- en een nagerecht natuurlijk. Maar ja, de drank was in de man en de nummers waren gekozen. Daar stap je niet zomaar van af natuurlijk.

image

Enfin, de zoektocht werd gestart en binnen no-time kreeg ik overal vandaan en van wildvreemde mensen menukaarten opgestuurd via de mail. Er zat uiteraard geen enkele lijn maar lollig was het wel.

Dus in 2013 gaan we een nieuwe poging wagen. Nummer 4237 is terug, en hoe! Laat op de 4237 pagina op deze site (klik) in de comments je gerechten achter. Of twitterT een foto naar me toe. Je kunt ook de foto op de Peenvogel-Facebook plaatsen. We gaan eindelijk het raadsel achter 4237 ontrafelen!

Een reactie

Jouw reactie hier!