Voorjaarsplannen

De voorjaarsplannen worden iets concreter. Momenteel heb ik contact met de ferry-maatschappij en worden er kamers geboekt. Pas als ik een prijsopgave heb kan ik definitief wat zeggen maar als de voortekenen niet bedriegen dan gaan we in februari gewoon weer met de boot naar Engeland.

Welke wedstrijd we gaan bezoeken daar moeten we nog even geduld mee hebben. Maar mijn voorkeur gaat uit naar Halifax Town. Waarom? Een pittoresk stadion, een club waar de meeste mensen nog nooit van gehoord hebben (Wát? Wáár gaan jullie naar toe?) en niet in de laatste plaats, Halifax is de geboorteplaats van de Quality Street toffees. En wie kreeg die nou niet bij zijn oma?

quality_street_chocolate

Zoekend naar plaatjes van het stadion van Halifax (The Shay) kwam ik uit op deze geweldige website van een Schotse groundhopper. Geweldige verhalen, zo leuk geschreven. Dat kunnen alleen Britten. Dus als je een uurtje over hebt. Geniet van de foto’s en van de verhalen. Klik hier.

Zodra er meer bekend is hoort u het als eerste!

5 reacties

  1. Dat gaan wij niet halen helaas.. wij werken in de bloemen dus dat is een van drukste dagen in het jaar. we houen ons aanbevolen voor volgende peenvogel-hopper reis.

Jouw reactie hier!